ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
  • Τιμή
    € -
ευθυγραμμιση προσφορα
προσφορα
ευθυγραμμιση

ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΙΜΗ 20 €

Η ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΠΟ 13/04/2024 .

 

ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΖΑΝΤΕΣ

ΕΩΣ  17’’ - 17 αρες  ΚΟΣΤΙΖΕΙ 20 e.

 

Η ευθυγράμμιση του συστήματος της διεύθυνσης του αυτοκινήτου είναι ένας από τους τέσσερις σημαντικότερους παράγοντες της ασφαλούς οδήγησης. Οι αλλοι παράγοντες για ασφαλή οδήγηση είναι το σύστημα πεδησης,τα ελαστικά και η ανάρτηση του αυτοκινήτου.

Η ευθυγράμμιση του συστήματος διεύθυνσης του οχήματος αφορά την ρύθμιση των γωνιών των τροχών του, ώστε να εξασφαλισθεί ότι οι τροχοί κινούνται, ακολουθώντας την γεωμετρική, κεντρική γραμμή του οχήματος.

 Ο κατασκευαστής κάθε οχήματος προσδιορίζει το  σύνολο των στοιχείων δυναμικής ανά τροχό

-Ποιοι οι λόγοι που η ευθυγράμμιση απορυθμίζεται ;

Η ευθυγράμμιση μπορεί να απορυθμιστεί από ανωμαλίες του οδοστρώματος, πρόσκρουση  σε πεζοδρόμιο ή από ένα πέσιμο σε λακκούβα.

-Προβήματα που προκαλούνται από  μια απλή απορύθμιση της ευθυγράμμισης.

Το πιο σημαντικό πρόβλημα που θα προκαλέσει η κακή ευθυγράμμιση, είναι η ανομοιόμορφη ή και γρήγορη φθορά των ελαστικών σας. Επίσης το αίσθημα αστάθειας που προκαλεί το αυτοκίνητο κατά την κίνηση του, κυρίως σε υψηλές ταχύτητες, επηρεάζει το γενικότερο έλεγχο κατά την οδήγηση και κατ' επέκταση και την ασφάλεια σας.

Για να προλαμβάνετε οποιοδήποτε από τα παραπάνω προβλήματα, είναι σημαντικό να γίνεται έλεγχος της ευθυγράμμισης του αυτοκινήτου τουλάχιστον 1 φορά τον χρόνο, καθώς επίσης και μετά από κάθε εργασία που μπορεί ενδεχομένως να προκαλέσει "αλλαγή" της ευθυγράμμισης του οχήματος, (αλλαγή αμορτισέρ, ακρόμπαρα, κρεμαριέρα, ψαλίδια κτλ).

Για οποιαδήποτε πληροφορια επικοινωνήστε μαζί μας.