Όροι Χρήσης

ΕΤΑΙΡΙΑ - ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε

ΕΔΡΑ - Λ.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 242 - ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ - ΑΘΗΝΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ - www.tyres-market.gr

Α.Φ.Μ  998395512  -  ΔΟΥ  ΑΓ.ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ.

ΤΗΛ / FAX - 210 2388160 

 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

 

ΟΡΟΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ο διαδικτυακός τόπος www.tyres-market.gr έχει ως στόχο την παροχή υπηρεσιών. Η χρήση του site μας προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των κατωτέρω όρων, χωρίς καμμία εξαίρεση, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει να απέχει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος και από κάθε συναλλαγή σε αυτό, άλλως τεκμαίνεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της.

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι:

  • θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά τους στοιχεία (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση, e-mail) στις φόρμες επικοινωνίας.
  • θα χρησιμοποιούν το site σύμφωνα με τον νόμο και τα χρηστά ήθη και δεν θα προβαίνουν σε ενέργειες ή παραλείψεις που μπορεί να προκαλέσουν βλάβη σε αυτό αλλά και σε οποιοδήποτε άλλο χρήστη ή και δίκτυα είναι συνδεδεμένα με το www.tyres-market.gr .

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του  www.tyres-market.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

 

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας ( εικόνες, γραφικά, σχέδια, κείμενα) προστατεύεται από τη νομοθεσία και αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. 

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή , αναπαραγωγή , εκμετάλλευση ,αλλοίωση, τροποποίηση , μεταφορά , διανομή του συνόλου ή μέρος του περιεχομένου.

 

ΟΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε. δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω του site  www.tyres-market.gr  "ΩΣ ΕΧΟΥΝ". Η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε.στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία. Το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο.Ε ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας. Το www.tyres-market.gr καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες του site. Οι επισκέπτες συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

 

 

ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ ΤΟΠΟ

Οποιαδήποτε αναφορά ή διασύνδεση (link) με άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή των χρηστών μας και δεν είμαστε υπεύθυνοι για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται στις ιστοσελίδες αυτές ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες.

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στο διάστημα των 24 έως 48 ωρών για παραδόσεις στην Αθήνα. Για αποστολή εμπορευμάτων στην επαρχία απαιτούνται 24 εως 48 ώρες για την παράδοση σε πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πρόβλημα ηλεκτροδότησης ή προβλήματα σύνδεσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.

 

ΤΙΜΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλες οι τιμές των προϊόντων μας συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24%, ενώ το www.tyres-market.gr έχει κάθε δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τις τιμές. Για ορισμένες περιοχές της Ελλάδας  για τις οποίες ισχύουν μειωμένοι συντελεστές Φ.Π.Α. και εφόσον η παραγγελία σας γίνει με τιμολόγιο τότε οι τιμές των προϊόντων θα είναι χαμηλότερες από τις αναγραφόμενες κατά τον μειωμένο Φ.Π.Α. Η διαφορά της τιμής λόγω του Φ.Π.Α δεν εμφανίζεται κατά την διαδικασία ή ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για τόν λόγο αυτό και την περίπτωση παραγγελίας για περιοχή με μειωμένο Φ.Π.Α  παρακαλείστε να μας ενημερώνετε τηλεφωνικά

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Επιστροφή προϊόντων με χρέωση της ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. μπορεί να πραγματοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες η παραγγελία εκτελείται εσφαλμένα όπως σε περίπτωση παράδοσης είδους άλλου από αυτό που παραγγέλθηκε κατά είδος ή ποσότητα ή σε περίπτωση που κατά την παράδοση το είδος είναι ελαττωματικό. Σε αυτή την περίπτωση, ο πελάτης οφείλει είτε να μην αποδεχτεί την παραλαβή του προϊόντος εξ αρχής, ή να ζητήσει την επιστροφή του, κατόπιν συνεννόησης με την ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη. Για όλες τις περιπτώσεις η επιστροφή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα πρέπει να γίνεται μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη την συσκευασία του. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί τα προϊόντα από την ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε., η επιστροφή των χρημάτων στον πελάτη θα γίνεται με ακύρωση της χρέωσης της πιστωτικής κάρτας, (αν η παραγγελία έχει γίνει με Πιστωτική κάρτα) η οποία θα γίνεται με επιμέλεια της ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. ή με επιστροφή χρημάτων μέσω λογαριασμού (σε περίπτωση που η παραγγελία έχει γίνει με τη μορφή κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό) ή επιστροφή μετρητών στήν περίπτωση που η συναλλαγή  πραγματοποιήθηκε με μετρητά. Σε περίπτωση που τα προϊόντα επιστραφούν κατεστραμμένα ή ελλιπή η ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη, το ποσό της οποίας θα καθορίζεται από την κατάσταση των προϊόντων και να προβαίνει μονομερώς και άνευ ετέρου τινός σε ολικό ή μερικό συμψηφισμό της απαίτησής του αυτής έναντι του πελάτη. Άλλου είδους επιστροφές εκτός των παραπάνω αναφερόμενων δεν θα γίνονται δεκτές.