Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

 ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ  

  • Με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον αγοραστή κατά την παράδοση τους στην έδρα του). Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την επιβεβαίωση της πληρωμής σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να μας ενημερώσετε για το πρακτορείο επιλογής σας και τα εμπορεύματα θα μεταφερθούν δωρεάν στην έδρα του πρακτορείου στην Αθήνα.
  • Με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής μας. Στην περίπτωση αυτή τα έξοδα αποστολής έως την εδρα του αγοραστή θα κοστίζουν 3,5 ευρώ ανά ελαστικό και θα πληρώνονται με την εξόφληση της αγοράς των ελαστικών.

ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

  • Για παράδοση εμπορευμάτων στην Αθήνα το κόστος μεταφοράς είναι 2,5 ευρώ ανά ελαστικό έως την έδρα του αγοραστή.
  • Παραλαβή από το κατάστημα μας (δωρεάν). Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας παρακαλούμε για την τηλεφωνική επικοινωνία μας ενημερωσης και μετά την επιβεβαίωση της πληρωμής για  την ημερομηνία παραλαβής τους. Στην περίπτωση αυτή οι τρόποι πληρωμής γίνονται με κάρτα, μετρητά ή τραπεζική κατάθεση.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

  •  Διαμέσου της ιστοσελίδας μας. Επιλέγετε το προϊόν που επιθυμείτε κάνοντας κλικ την επιλογή  ''Προσθήκη στο Καλάθι'' .Ακολουθήστε τα  βήματα για να  ολοκλήρώσετε την παραγγελίας σας.
  •  Μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στην ιστοσελιδας μας. Επιλεγετε '' ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ'' ,συμπληρώνοντας την φορμα επικοινωνίας.
  •  Email. Μπορείτε να αποστείλετε την παραγγελία σας στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση  eagle-t-s@ath.forthnet.gr
  •  Τηλεφωνικά. Μπορείτε να καλέσετε τηλεφωνικά για παραγγελίες στο 210 2388160 καθημερινά όλες τις εργάσιμες ημέρες από τις 8.30  π.μ έως τις 18.00  από Δευτέρα έως Παρασκευή και Σάββατο απο 8.30 έως 15.30.

Αποστολές Προϊόντων 

  • Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στο διάστημα των 24 έως 48 ωρών για παραδόσεις στην Αθήνα. Για αποστολές εμπορευμάτων στην επαρχία, απαιτούνται 24 εως 48 ώρες παράδοσης μας σε πρακτορείο μεταφορών στην Αθήνα. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας π.χ κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πρόβλημα ηλεκτροδότησης ,προβλήματα σύνδεσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωση της.