ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
  • Τιμή
    € -
ευθυγραμμιση προσφορα
προσφορα
ευθυγραμμιση

ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ ΕΛΑΤΗΡΙΑ

Στο κατάστημά μας θα βρείτε ολες τις επώνυμες μάρκες σε αμορτισέρ και ελατήρια στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Με την αγορά SET αμορτισέρ και την τοποθέτηση τους η ευθυγράμμιση του συστήματος διεύθυνσης (για ζάντες εως 17''-17αρες) προσφέρετε ΔΩΡΕΑΝ.
Επικοινωνήστε μαζί μας γνωρίζοντας μας την μαρκα του αυτοκινήτου σας, το έτος κατασκευής και τα κυβικά ή επισκευθήτε μας για να σας πληροφορήσουμε τον τύπο του αμορισέρ που ταιριάζει στο αυτοκίνητο σας και την αξία τους.


ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ,ΖΑΝΤΕΣ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗΣ - ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ SERVICE TOY ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ.
 
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΜΟΡΤΙΣΕΡ; ΠΟΙΑ Η ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ;
Σύμφωνα με τη θεμελιώδη αρχή της φυσικής ότι δεν είναι δυνατή η δημιουργία ούτε η εξαφάνιση της ενέργειας, αλλά μόνο η μετατροπή της, το αμορτισέρ μετατρέπει σε θερμότητα την κινητική ενέργεια που αποθηκεύεται στο ελατήριο κατά την κίνηση συμπίεσης του ελατηρίου.
Οι κύριες λειτουργίες ενός αμορτισέρ είναι να ελέγχει την κίνηση των ελατηρίων και της ανάρτησης. Παρέχει σταθερή συμπεριφορά και φρενάρισμα και εμποδίζει την πρόωρη φθορά των ελαστικών. Βοηθά να παραμένουν οι τροχοί σε επαφή με το έδαφος και διατηρεί τη δυναμική ευθυγράμμιση των τροχών. Ελέγχει την αναπήδηση του οχήματος, την ταλάντευση και τη βύθιση με αποτέλεσμα να ειώνει τη φθορά των άλλων συστημάτων. Διευκολύνει την ομοιόμορφη και ισορροπημένη φθορά των ελαστικών και των φρένων. Μειώνει την κόπωση του οδηγού.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση: